Mind a(z) 3 találat megjelenítve

The lightning archives of studio job

205 417 Ft244 043 Ft nettó ár

Az ikonok esztétikája találkozik a dadaizmussal ebben a lámpakölteményben, amit a Studio Job csoport a Slamp Tube lámpa típusához írt. Merész külsőt kapott ez a már-már történelminek mondható Slamp mestermű, amit a korai kilencvenes évek óta gyártanak. A 7 extravagáns lámpát magában foglaló kollekciót kreatív, szürrealista stílus jellemzi: Labyrinth, Love Peace Joy, Perished, Peace Skull, Faena Art, Bananas, L’Afrique.

Veli 7 függesztett lámpa

546 725 Ft828 691 Ft nettó ár

Az előkelő divat világa által inspirálva, ahol a hajtások, fodrok és finom szerkezeti formák uralkodnak, a Veli egy szofisztikált, pompás kollekció, mely magában foglalja kézzel készült alkotóelemek egész sorozatát, amelyek gondossággal kapcsolódnak össze egy kecses, elegáns dizájnban egy mágneses rendszerre rászerelve. A Veli különféle színei és formái megemelik bármely belső tér színvonalát.

Veli mennyezeti/fali lámpa

57 236 Ft192 425 Ft nettó ár

Inspired by the high fashion world, where folds, pleats and soft structural shapes reign, Veli is a sophisticated, glamorous collection featuring a series of handcrafted elements carefully connected in a sinuous, elegant design, mounted on a magnetic system. Veli’s varying colours and forms add value to any interior.